NL

Opgericht in 2017 zijn de oprichters, onder andere Oscar van Wel, klaar om de volgende stap te zetten, scaling-up. Gedurende een radio-uitzending bij Business Nieuws Radio (BNR) heeft Oscar van Wel het platform, shortstaycitizens.com, gepitched tegenover een angel investor en de radio luisteraars. “Wij denken dat wonen de volgende bedrijfskolom is die als een service kan worden aangeboden, zoals wij zeggen ‘Living as a Service’”, aldus Oscar van Wel, waar hij de visie van het bedrijf beschrijft wat in bovenstaande video te beluisteren en zien is.

ENG

The founders of Short Stay Citizens, founded in 2017, are ready to take the next step, scaling-up. During a radio broadcast on Business News Radio (BNR), the managing director Oscar van Wel has pitched the platform, shortstaycitizens.com, in front of an angel investor and radio listeners. “We think living is the next business column that can be offered as a service, as we say – ‘Living as a Service'”, says Oscar van Wel, where he describes the company’s vision which can be listened and watched in the video above (only in Dutch).